Archives

All posts for the month September, 2010

perut ohhh perut….

Published 30 September 2010 by chaleeya

kenapa la semenjak 2 menjak nie perut aku asik la meraung mintak di isi??? sampaikan sume dak opis nai heran ngan aku…. 24 jam la asik mkn… makan lagi dan lagi…. hehehhe…. byk masalah ker??? hurmmmm… enta lah…. byk pikir pon ye gak….
naseb bek la ade kengkawan yg ske bg nasihat kat aku nie ha… klu x ape nk jd pon x tau la…. hehehe….

Advertisements

Anis Wan Tomyam…

Published 24 September 2010 by chaleeya

Ohohoho…. Semalam rase penat x hengat… Padahal bkn wat pe pun… Mb becouse of enviroment die kot… Hujan panas…. P open house Pejabat Daerah Hulu Langat… Huhuhu…. Meriah sgt2… Tp x le mkn byk sebab ramai sgt org n time we ol smapai tue hujan r plaks…. Adeshh…. Tp x pe, dapat mkn eskrem… hehehehehe….

Huhuhu…. Sebenar nyer kitorang nak ke Stadium Kajang.. Nak setup booth gerai puspanita.. Hehehe…. ni lah hasil kerja kitorg… tp x siap sepenuh nya lagi…

~~chaleeya's blog~~

Salah satu sudut di booth kami… Kuali kitorg dah simpan… Takot hilang… Wahahaha.. Tp xpe…. Nanti kite snap picture yg dah complete yer kengkawan…

~~chaleeya's blog~~

Nie belah belakang…

~~chaleeya's blog~~

Backdrop jer x sampai lagi… huhuhu….

~~chaleeya's blog~~

Nie la yang empunya buah fikiran…. Bila kerja siap baru la hati senang…. Hehehe… Pe lagi kengkawan… Balikkkkk….. Yahooo….

Mase otw balik, tetibe perut mula rase pedih… Huhuhu… Nie yg aku nk buat muke kesian nie..  Lapar tahap dewa.. Huhuhu… Bos kate p beli buah dulu kat Seksyen 9 baru bley p mkn… Haa… Amek kau… kitorg beli buah sampai RM100.00…. Hehehe… X hengat2 amek buah… Blasah r labu…

Dah settle sume, pe lagi.. Its makan time!! Kali nie teringin makan kat Anis Wan Tomyam, Jalan Kebun… Suke bangat ngan tomyam dia… sedappppp…  Nie la menu makan kitorg ptg semlm… Juz nak share ngn u ol tmpt mkn nie… best….

Anis Wan Tomyam

Ayam Goreng Kunyit

Kailan Ikan Masin

Telur Bungkus

Makan time... ;p

Nenas Laici... Sedappppp...

Laici Kang Ais

Doned!!! Alhamdulillah...

view from our gazebo... tenangg..

chuweet heart.. huhu

T.H.A.N.K.Y.O.U

Published 19 September 2010 by chaleeya

Di satu petang yg sgt boring…. dah la perut berkeroncong…. maklum r ttgh pose kan time tue…. huhuhu… baru masuk minggu ke-2 pose time tue… asyik la dok tgk jam pukul bape, tunggu mesin punchkad tue berbunyi…. x sabo nak balik… huhu… tunggu dan tunggu…….

tetibe “diä” dtg kat tmpat aku… “dia” ajak balik… aku pon pe lagi… balik r dgn hati yg berbunga2 riang sedikit… Dalam hati ada taman beb!!… tp membe sorg lagi p trun jap jumpe member dia… tp “dia”kate, xper… “shar nk terus balik selayang tue….” dalam blur2 katak tue aku pon terus r trun p parking ngn “dia” ……hehe….

we ol pun bla… aku sbnrnyer dr td dok terfikir…. “dia”nie nk bwk aku p mane? P.A.S? Nape? Hp “dia”rosak lagi ker?…. tp aku bese r, mane nk tanye…. diam jer la…. ikut dan ikut…. huhu…. bila dah sampai destinasi…. tetibe…. jeng… jeng…. jeng…. suprise!!!!

hehe….  Sony Ericsson –> Satio….

~~chaleeya's blog~~

Ku sungguh berbesar hati menerimanya…. Mine & Yours…. Thanks Busyuk…. hehe….

cuti2 Malaysia (^_^)

Published 18 September 2010 by chaleeya

Juz wana share with u all guys…. PNB Ilham Resort, Port Dickson, Negeri Sembilan….. Nice place….. Jeng…. Jeng…. Jeng…..

~~chaleeya's blog~~

PNB Ilham

Nie view dari lobi hotel… ermm… ske sgt ngn hotel nie sbb dia bertemakan ala2 bali gitu…. “uhhhh…. aku tergoda, aku tergoda, terpesona…. —> ske2 ati jer tuka lirik yer!!!….. hehe….”

lagi dan lagi…….
~~chaleeya's blog~~

PNB Ilham

Nie kat lobi hotel….tunggu nk check in bilik….. lupe plak nk snap pic bilik…. tp xper,bilik dia mmg cun… puas hati r… sgt2 selesa… we ol amek apartment coz we r a big family… hehe…..

~~chaleeya's blog~~

PNB Ilham

nie plak view dari pool side…. cantik kan?? hehehehe….  hotel nie mengadap pantai… pg2 kunun nk tgk sun rise, ape kejadah nye klu bgn pkul 8 pg??? hampeh btol…. huhuhu….

after dah kecut kulit mandi kat pool, we ol p mandi pantai plaks… x jauh, depan nun jer… time we ol p air tgh surut… p kejar anak2 ketam… melayan kerenah anak sedara…. lupe seketika masalah kat opis…. tenang jauh dari kekecohan para contractor yg kejar payment… hahahaha….. bahagia ku rasa…. tp klu my dakbusyuk ade musti lagi best… hehehe… x gitu busyuk ku???

~~chaleeya's blog~~

PNB Ilham

~~chaleeya's blog~~

PNB Ilham

~~chaleeya's blog~~

PNB Ilham

~~chaleeya's blog~~

PNB Ilham

So mcm ne?? Best kan tempat nie…. Kalau u ol nk bercuti kat area Neg.9 bley r lepak ILHAM…. Berbaloi-baloi…. hehe… k kengkawan… chow dulu… Daaa….

With fuLL oF LOVE….

bandar hilir at night….

Published 17 September 2010 by chaleeya

~~chaleeya's blog~~

bandar hilir

Hehe…. Cantik x?? Nie la hobi kite… berjalan-jalan waktu malam…. Tapi xde la selalu sgt keluar mlm… kang x pasal-pasal hilang kepala…. huhu… Suka sebab boleh tgk lampu nion yg berwarna-warni tue… Haa… Cantik kan??

~~chaleeya's Blog~~

bandar hilir

Haaa….. Setuju x dengan ape yg kite ckp td??? Cantik kan?? Seronok tau berjalan pada waktu mlm nie..

1- Tak ramai orang… Senang nk bergambar… hehehehe….

2-Tak de matahari…. Hahahhaha… Sejukkk jer… (Gedikss betol!!!….)

~~chaleeya's Blog~~

bandar hilir

Lagi dan lagi…… Hehe… Menikmati keindahan Bandar Hilir, Melaka pada waktu mlm… Best… Tenang jer…. Ape kate u all try jalan-jalan kat bandar Melaka pd waktu mlm…

~~`chaleeya's Blog~~

bandar hilir

Tgh snap2 picture tetibe minah nie muncul plaks…. terpakse la u all hadap gak muke minah yg agak cumel nie yer kengkawan….. harap bersabar…. LAYANNNN……… ahahahahha…..