Anis Wan Tomyam…

Published 24 September 2010 by chaleeya

Ohohoho…. Semalam rase penat x hengat… Padahal bkn wat pe pun… Mb becouse of enviroment die kot… Hujan panas…. P open house Pejabat Daerah Hulu Langat… Huhuhu…. Meriah sgt2… Tp x le mkn byk sebab ramai sgt org n time we ol smapai tue hujan r plaks…. Adeshh…. Tp x pe, dapat mkn eskrem… hehehehehe….

Huhuhu…. Sebenar nyer kitorang nak ke Stadium Kajang.. Nak setup booth gerai puspanita.. Hehehe…. ni lah hasil kerja kitorg… tp x siap sepenuh nya lagi…

~~chaleeya's blog~~

Salah satu sudut di booth kami… Kuali kitorg dah simpan… Takot hilang… Wahahaha.. Tp xpe…. Nanti kite snap picture yg dah complete yer kengkawan…

~~chaleeya's blog~~

Nie belah belakang…

~~chaleeya's blog~~

Backdrop jer x sampai lagi… huhuhu….

~~chaleeya's blog~~

Nie la yang empunya buah fikiran…. Bila kerja siap baru la hati senang…. Hehehe… Pe lagi kengkawan… Balikkkkk….. Yahooo….

Mase otw balik, tetibe perut mula rase pedih… Huhuhu… Nie yg aku nk buat muke kesian nie..  Lapar tahap dewa.. Huhuhu… Bos kate p beli buah dulu kat Seksyen 9 baru bley p mkn… Haa… Amek kau… kitorg beli buah sampai RM100.00…. Hehehe… X hengat2 amek buah… Blasah r labu…

Dah settle sume, pe lagi.. Its makan time!! Kali nie teringin makan kat Anis Wan Tomyam, Jalan Kebun… Suke bangat ngan tomyam dia… sedappppp…  Nie la menu makan kitorg ptg semlm… Juz nak share ngn u ol tmpt mkn nie… best….

Anis Wan Tomyam

Ayam Goreng Kunyit

Kailan Ikan Masin

Telur Bungkus

Makan time... ;p

Nenas Laici... Sedappppp...

Laici Kang Ais

Doned!!! Alhamdulillah...

view from our gazebo... tenangg..

chuweet heart.. huhu

2 comments on “Anis Wan Tomyam…

  • Leave a Reply

    Fill in your details below or click an icon to log in:

    WordPress.com Logo

    You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

    Twitter picture

    You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

    Facebook photo

    You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

    Google+ photo

    You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

    Connecting to %s

    %d bloggers like this: