Archives

All posts for the month January, 2011

Mp3Raid music code

Published 7 January 2011 by chaleeya

hes beautiful ost mp3 | lyrics
free music downloads | music videos | pictures
Advertisements

1st Day Bekerja Di Tahun 2011

Published 3 January 2011 by chaleeya

3 Jan 2011 – Isnin

1st day mula bekerja di tahun baru…. Semangat baru… Tapi opis kosong da…. aiyok…. Maklum la kan, meke bercuti sempena anak masuk sekolah. tp yg musykil, yg anak dh  x sekolah pon cuti gak ker? kui kui kui…. sebok jer lea nie… bia la meke nak cuti pon… isk3…

ermmm… ade org bitau sy azam “siti” tahun nie xnak masuk keje lambat lagi???!! HOH??? terkozut den… bia betik?? dengan selambe sy ckp ngn bos sy, “xpe, kite tgk jer nnt… bersaksikan 3 Jan 2011, pukul 8.30 pagi… sampai biler azam “siti” tue akan terlaksana.. heh heh heh…” bkn la nk busy body, tp meluat biler dia suke menuding jari tentang kesalahan org… abes tue awak tue x salah ker? attitude awak tue bagus ker? keja awk tue bagus sgt ker? byk sgt ker keje awak tue smpai stress yg teramat?? bkn nk baking sesape, tp sebelum ,menegur kesalahan org, CERMIN diri sendiri dulu ok?? aku pon x la bagus sgt, tp sekurang2 nyer aku x kacau org… jadi aku akan meroyan biler org kacau aku… yg paling x bole bla, bole plak ko nak canang2 cite aku kat org lain kan??? Cerita plak cerita yg jauh panggang dr api!! nie yg aku x suke… ape yg ko dpt ko citer kat org pasal aku?? sengal betol…!! arghhhh aku benci ngn ppuan yg bernama “siti” <— ( Bukan Nama Sebenar ) huhuhu….. Fuhhhh…!!!

xmo cite pasal “siti” da… ilang mood i… kekeke… sempena tahun baru 2011 nie sy berazam untuk bekerja lebih gigih lagi… hehehe…. & sy juga berdoa agar sempena tahun baru nie sy akan meninggalkan jawatan sambilan…. semoga jawatan tetap / kontrak akan menyebelahi sy… AMIN….

Salam….. (^___^)

Salam Tahun Baru 2011….

Published 1 January 2011 by chaleeya

Assalamuálaikum…..

Sedar tak sedar dah masuk tahun baru 2011…. Cepat betul masa berlalu, rase mcm baru semalam sambut new year 2010 kat RnR Sungai Buloh…(cume aku n dia jer yg tau knp countdown kat rnr…. )  Tapi malam td macam x caye jer aku p countdown new year 2011 kat i-City Seksyen 7, Shah Alam.. Oleh yang demikian, maka bertambah la angka usia aku…. hahaha… cm x caye jer… Tapi itu la hakikat yg terpakse aku terima… Semakin hari bukan nye semakin muda…. Adoiii… Masih banyak benda yg aku perlu buat…. Ermmmm… bole pakai lagi ker pepatah —> Biar lambat asal selamat?? Huhuhuhu…. Takpe lah…. Nak puaskan hati semua pihak sampai berhenti bernafas pun belum tentu akan tertunai… So…. Biarkan lah mereka dengan mulut mereka… Asalkan mereka puas hati & aku x sakit jiwa…. Bukanlah nk bermaksud degil atau x nak dengar kata org lain… Tapi, biarlah separuh benda tue biar aku sendiri yang buat keputusan… Haa… mule la nk emo nie…. isk3….. Tahun baru nie biar la dengan semangat baru…. jauhkan perasaan emo tue…. Emo ker aku nie?? Wahahahhahaha…..

Tahun 2010 dah berlalu…. Meninggalkan banyak pengalaman & pengajaran… Tahun 2010 gak merupakan tahun yg penuh ngn cabaran & dugaan…. Awal tahun dah demam teruk… Menanggung batuk selama 3 bulan…. huhuhu…. Teramat lah siksa…. Ishhh…. Saliah nie, x baik mengeluh…. tue kan tanda nya Tuhan sayang kat kita…. Sbb ALLAH sayang kat kite la ALLAH bagi kite mcm2 dugaan & cabaran…. Jangan ingat orang lain sihat, x de masalah, org tue la yang Tuhan sayang…. Salah tue yer kengkawan…. <—- nie peringatan untuk diri sendiri dan kengkawan yg boleh menerima nya…. Alhamdulillah, semuanya berjaya dilalui dgn sabar & tabah… Terima kasih juga kepada semua sahabat handai yg sentiasa berada di sisi ketika waktu sukar…. Tahun 2010 = tahun yang mematangkan diri  nie….

Owaits…. Past is past…. Now kene teruskan perjuangan untuk mengharungi tahun 2011…. Aku berharap & berdoa agar tahun 2011 nie akan menjadikan aku insan yang lebih baik dari sebelumnya… Akan lebih Sabar & tabah dalam mengharungi semua dugaan yang mendatang… InsyaALLAH….. Go go jia you SALIAH BINTI MOHD OTHMAN!!!!! hehe… Mula kan tahun 2011 nie dgn penuh senyuman….. Hehehehe… Semoga kebahagiaan memihak kepada ku…. Amin….