1st Day Bekerja Di Tahun 2011

Published 3 January 2011 by chaleeya

3 Jan 2011 – Isnin

1st day mula bekerja di tahun baru…. Semangat baru… Tapi opis kosong da…. aiyok…. Maklum la kan, meke bercuti sempena anak masuk sekolah. tp yg musykil, yg anak dh  x sekolah pon cuti gak ker? kui kui kui…. sebok jer lea nie… bia la meke nak cuti pon… isk3…

ermmm… ade org bitau sy azam “siti” tahun nie xnak masuk keje lambat lagi???!! HOH??? terkozut den… bia betik?? dengan selambe sy ckp ngn bos sy, “xpe, kite tgk jer nnt… bersaksikan 3 Jan 2011, pukul 8.30 pagi… sampai biler azam “siti” tue akan terlaksana.. heh heh heh…” bkn la nk busy body, tp meluat biler dia suke menuding jari tentang kesalahan org… abes tue awak tue x salah ker? attitude awak tue bagus ker? keja awk tue bagus sgt ker? byk sgt ker keje awak tue smpai stress yg teramat?? bkn nk baking sesape, tp sebelum ,menegur kesalahan org, CERMIN diri sendiri dulu ok?? aku pon x la bagus sgt, tp sekurang2 nyer aku x kacau org… jadi aku akan meroyan biler org kacau aku… yg paling x bole bla, bole plak ko nak canang2 cite aku kat org lain kan??? Cerita plak cerita yg jauh panggang dr api!! nie yg aku x suke… ape yg ko dpt ko citer kat org pasal aku?? sengal betol…!! arghhhh aku benci ngn ppuan yg bernama “siti” <— ( Bukan Nama Sebenar ) huhuhu….. Fuhhhh…!!!

xmo cite pasal “siti” da… ilang mood i… kekeke… sempena tahun baru 2011 nie sy berazam untuk bekerja lebih gigih lagi… hehehe…. & sy juga berdoa agar sempena tahun baru nie sy akan meninggalkan jawatan sambilan…. semoga jawatan tetap / kontrak akan menyebelahi sy… AMIN….

Salam….. (^___^)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: