Jasamu Ultraman xkn kami LupaKan…

Published 4 April 2011 by chaleeya

Assalamualaikum  kpd semua yg “mengfollow” blog ku ini…

ERmmm… guys…. mane yg pernah terbaca my entrie yg lepas mesti tau sape yg sy maksudkan Ultraman di atas…. Beliau [ ayat poyo dah kua… ahahhahahhaa] merupakan pemandu di office kami yg sgt berjasa… Disebabkan jasa EN. Ultraman nie la kami dpt menyelesaikan tugas kami dgn jaya nya… TQ so much en.Ultraman a.k.a En. Shahzuwal…. Hurmmm… anda semua mesti pelik kan napa kami panggil dia Ultraman?? hehehhehe….

Bermula la kisah….. Jeng…jeng…jeng….. Pada suatu hari yg sgt panas n sgt memenatkan…[kami team Kerajaan Prihatin kene turun daerah utk memenuhi KPI] Bkn nk mengeluh dgn kerja hakiki… tapi kami nie manusia biasa… mane larat klu hari2 kene turun daerah beb… aduhhhhh….. LETIH ok…. nak mengadap org awam lagi… belum kerenah Ketua Kampung + JKKK + Penghulu + Tok Sidang…. n mcm2 lagi…. klu satu daerah jer x per la… nie satu SELANGOR ok… untuk mendapatkan rezeki yg HALAL ku gagahkan juga… hihihi….. Oleh yg demikian, bg menghilang kan tekanan ketika bekerja, kami pun akan buat sumtin yg boleh membuatkan kami semua gumbira… terutamanya bile dlm kete… atleast bila turun kete, kami dh refresh otak kami… hahahahahha… disebabkan kami nie terlalu byk tgk cite cartoon, maka  muncul la nama En. Ultraman [ zuwal ], En. Gaban [ Wak Pejal ] & Cik PowerPuffGirl [ sy & Cik Shar ]…. hehehehhe…

Hurmmm…. byk kenangan manis & pahit yg telah kami lalui sepanjang menjalankan tugas…. Yg sedih nya, sekarang nie semua tue dah jadi K E N A N G A N  T E R I N D A H  buat kami semua… sebab nya… En. Ultraman dah berpindah ke jabatan lain…. uwuwuuuuuu… sgt cedih…. Tp x pe, mungkin ada hikmah di sebalik semua yg terjd….

Di hari terakhir En.Ultraman berkhidmat utk kami, kami telah mengadakan sedikit jamuan perpisahan utk en Ultraman… ini sebagai tanda penghargaan kami atas pengorbanan n jasa beliau kepada kami… TQ so much Zuwal…..

chaleeya's blog

En.Gaban with En.Ultraman

chaleeya's blog

mushroom soup

chaleeya's blog

Yummy Hawaian Supreme with extra Cheese

chaleeya's blog

creamy cabonara for Cik Shar

chaleeya's blog

dats mine ~ Asam Boi Fizz.... Sedapppp

chaleeya's blog

dats mine too... tp x abes... hehe

chaleeya's blog

Deli wing... sedap sehingga menjilat jari... ;p

chaleeya's blog

triple platter for zuwal

chaleeya's blog

our menus..

chaleeya's blog

mango pudding

chaleeya's blog

òur sweet memories with En. Ultraman

Hargai lah apa yg ada di depan mata kita, kerana ia adalah yg terbaik… yg mengganti belum tentu sama dgn yg sedia ada…. sekian….

Regars…. With Full Of LOVE…

2 comments on “Jasamu Ultraman xkn kami LupaKan…

  • syiok kan makan2 hari tu…nyummyy…wowww..pasni dah tade laa incik otromen..tinggal incik gaban sahaja…well…hidup perlu diteruskan…kite tak tahu apa yang Allah rancang untuk kita kan?

  • Leave a Reply

    Fill in your details below or click an icon to log in:

    WordPress.com Logo

    You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

    Twitter picture

    You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

    Facebook photo

    You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

    Google+ photo

    You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

    Connecting to %s

    %d bloggers like this: