~ TraVeL to SinGaPoRe ~

Published 23 April 2011 by chaleeya

chaleeya blog

golllllll!!!!!!

chaleeya blog
warga belia negeri selangor
chaleeya blog
sempat yer!! hehe
chaleeya
lunch?? milo dinasour??
chaleeya blog
yummy….
chaleeya blog
nak??
chaleeya blog
ice-cream time
chaleeya blog
di depan Stadium Jalan Besar, Singapore
chaleeya blog
sempadan Malaysia – Singapore
chaleeya blog
me & kengkawan
chaleeya blog
Breakfirst time..
chaleeya blog
dlm bas…. off to Singapore…
chaleeya blog
Sementara menunggu peserta yg lain…

Assalamualaikum….. (^_^)

Salam sayang buat pembaca blog ku… [ade ker??? ahahahhahhha…. blasah la labu…]  Hehehehhehehe…. x tau nk story ape sebenar nyer.. huhu… dlm mase terdekat nie nutin yg menarik… ade pun terlalu privacy nk share…. heh heh heh… [belum tiba masa nak share yg nie..] so… kite post la picture lame eh…ok x?? hehehe… x kire, ok ke x, nak OK gak!! <— pakse nih!!

Setiap tahun Selangor akan mengadakan perlawanan bola persahabatan Piala ape tah… x igt dah… so kebiasaan nyer perlawanan akan diadakan secara bergilir… andai kata tahun nie kat Selangor, so next year buat lah kat Singapore plak… begitu la seterus nya…. Pada tahun 2009 merupakan giliran Negara Singapore plak jd tuan rumah….. Sy n kengkawan mewakili warga Belia Negeri Selangor pun reramai la turun Singapore bg memberi sokongan yg padu lagi jitu kepada pasukan Selangor kesayangan… Kami bergerak menaiki bas…. Bape buah bas erk time tue??? ermmmmm…. byk gak la…. ade la dalam 8 buah bas kesemuanya…. Syoookkkkkk konvoi reramai…. hehehehe….

Tepat pukul 10.30 mlm kami semua berkumpul di Bangunan Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah a.k.a Bangunan SUK… Dalam pukul 11.00++ kitorg bertolak ke Singapore….. Best + Letih… Tido dlm bas yer kengkawan…. Kami sampai di Singapore dlm pukul 6 lebey r…. Sampai Stadium Jalan Besar tepat pukul 7.00 pg…. hehehhehe… Semangat giler subuh dah smpai!! Padahal game mlm der!!! Sooo… APe lagi??? Shoppingggggggg…… Yahoooooo…… ahahahhahahha… buat pertama kali nyer sy smpai di Singapore…. sy dh hafal jalan….!!! HEBAT!! hehehehhehhe….. so kitorg pusing town jalan kaki jer…. TEKSI??? x payah!! membazir jer…. korg bwk duit ker??? Jalan kaki sudah….Arab Street lagi pe tah name jalan tue… x igt dah…. sume habis kitorg pusing….Sgt best…. smpai melecet2 la kaki member…. ahahahhahahhhahha… rugi x snap picture time round town! huh!!…. so korg layan je r pic yg ade erk?? hehehhehhe…

Presenting…… (^_~)Y

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: